22. april 2015

Ulf hjælper mennesker ud af systemets sorte huller

”Vi skylder Ulf vores datters liv”. Sådan siger Vivi, der har nomineret Ulf. Men det er ikke kun Vivis datter, som Ulf har hjulpet op af systemets sorte huller. Han har gennem en årrække rakt ud til de mennesker, som på forskellig vis er blevet fanget i deres kamp med og mod systemet. Han har hjulpet mennesker med at føre sager de selv var ved at blive kvalt i.

Ulf er politiker i Norddjurs og da Vivi så, hvordan han brændte for sine sager, spurgte hun ham om at kunne blive partsrepræsentant og bisidder for hendes datter. Det var med en vis skepsis, men han lovede dem, at han ikke ville svigte – og det har han aldrig gjort. Vivis sag for datteren blev anket med Ulf i spidsen og blev til en principiel sag, der har ført til en række tilbagebetalinger for andre mennesker, der har været i klemme i systemet. Ulf har siden oprettet en database for klager i kommuner over hele landet, og vejleder gerne mennesker i alle ender af landet.

Ulf er en ildsjæl. Du ser ham cykle gennem byen med frugttræer, som han har i overskud eller på talerstolen, da han holdt et event for Vivis datter. Ulf brænder for fællesskabet og bruger sine ressourcer, der hvor andre mangler dem.

Se Vivis nominering her: Ulf Baldrian Kudsk