27. april 2015

Fællesskabsprisen på Livsglad Lørdag

Første lørdag i maj står i livsglædens tegn i Skanderborg, når Uge-Bladet og Skanderborg City Forening inviterer til Livsglad Lørdag. Her samler man ind til fordel for en af sidste års prismodtagere af Fællesskabsprisen, den økonomisk trængte festival for udviklingshæmmende, Sølund Musik Festival.

For Sølund Musik Festival har modtagelsen af Fællesskabsprisen 2014 været en stor anerkendelse af det arbejde og engagement, de gør for marginaliserede grupper i samfundet:

“For os har modtagelsen af Fællesskabsprisen været et stempel på, at vores arbejde med marginaliserede grupper i samfundet er noget der bliver kigget efter og det betyder rigtig meget. I vores øjne er mangfoldighed og forskellighed det der giver styrke og danner udgangspunktet for et godt fællesskab,” fortæller Lasse Mortensen, Leder af Sølund Musik Festival.

Der er planlagt mange spændende tiltag på Livsglad Lørdag som tombola, bands, loppemarked, minifodbold, kagekonkurrence, hoppeborg og meget mere for at samle flest muligt penge ind til Sølund Musik Festival.

Du kan også møde Fællesskabsprisen på Livsglad Lørdag, hvor medarbejdere fra Skanderborg Kommune vil fortælle om Fællesskabsprisen og vigtigheden af fællesskabet i både Skanderborg og vores samfund.

Læs mere om Fællesskabsprisen på Livsglad Lørdag her:

Ugebladet Skanderborg